Stationen_lydspor app_Greve 2012

Kontakt

Greve Museum
Tlf.43 40 40 36
museum@greve.dk

En applikation til din smartphone

Greve Museums lydguide "Jeg kan huske ® Lydspor i Greve", guider dig rundt til 10 steder i Greve, hvor du kan opleve kulturhistorien på en helt ny måde. Her er det lyden, der først og fremmest skal give dig viden om egnens udvikling i det 20. århundrede. Hør bl.a. om S-banen, svømmehallen, parcelhuskvarteret, S-banen, skolen og Indkøbscentret. Se historiske fotos sat sammen med nye fotos og hør hvordan to lydkunstnere, der ved hjælp af film, billed og lydmateriale fra museets og arkivets samling sat sammen med helt nye lydoptagelser foretaget på egenen, fortolker udviklingen i Greve. Download mobil-appen "Jeg kan huske" til enten iPhone eller Android, find så det lydspor, der har titlen "Jeg kan huske ® Lydspor i Greve", og så er du klar til at gå ud på tur.

Historier, fotos og lydspor er udviklet i 2012 og 2013, men vi har i 2016 shinet appen op, så den nu fungerer rigtig godt, når du færdes ude i byen.

Du kan downloade "Jeg kan huske ®-appen" fra Appstore og Googleplay.

 

Hvis du har en windows-telefon kan du også vælge at lytte til lydsporene via appen "Danmarks Museer".
Download den gratis app "Danmarks Museer" og find frem til Greve Museum og herefter lydguiden "Husker du? - Lydspor i Greve"

Klik på billedet med Danmarks Museer eller scan QR-koden: