logo_DR Børnetvs historie

Nøøj, det' for børn!

Alle tiders bedste børnefjernsyn på Greve Museum fra 14. februar - 30. august 2017

Udstillingen viser en fantastisk kavalkade af filmklip, originale dukker, rekvisitter, kostumer og skitser fra mere end 60 års TV-historie. I udstillingen vil der være noget for alle generationer, så det er oplagt at tage hele familien med og få et gensyn med alle de mange kendte og elskede børne-TV-programmer.

Du kan selv sætte musik og TV-klip i gang i Bullerfnis-tv'et, tage en tur i Hr. Skægs luftballon, se og høre Lillebror spille klaver, eller tage et kig ind i Bamses hus.

Udstillingen er lavet sådan, at børn må lege, røre og selv gå på opdagelse, mens de voksne kan dykke ned i både deres egen og deres børn eller børnebørns bedsteTV-minder.

børne tvs historie annalotte