Foto er venligst udlånt af Hanne Mikkelsen

Vises fra december 2020 til april 2021

Udstillingen sætter fokus på kreativitet i en coronatid.

Hvordan kommer nedlukningen af Danmark og den globale Covid-19 til udtryk i håndarbejde? Hvordan får vi fællesskab, kreativitet og håb i en tid, hvor vi må blive hjemme og savner vores daglige fællesskaber? De spørgsmål har rumsteret hos os på Greve Museum siden nedlukningen blev indledt i marts 2020. På de sociale medier har vi konstateret at kreativiteten derude blomstrer og kun er blevet styrket af kombinationen af afsondrethed og kedsomhed.

Den kreativitet skal hyldes, nu hvor vi igen må forsamle os og gå på museum. Denne udstilling er fyldt med tekstilt håndarbejder som er blevet skabt af kreative folk over hele verden i løbet af coronakrisen.

Glæd dig til at se, hvordan krisen bliver fremstillet med hæklenåle, broderinåle, strikkepinde, væv og andre tekstile arbejdsmetoder.

Den færdige udstilling har vi endnu ingen åbningsdato på, men vi forventer, at den skal vises fra slutningen af november / begyndelsen af december 2020 til foråret 2021.

Få dit håndarbejde med på ustillingen
Hvis du vil være med til at bidrage med et corona-håndarbejde, så tilmeld dig projektet via mail senest den 15. august 2020 til museumsinspektør Kamilla Hjortkjær på kmi@greve.dk eller på telefon 2240 7687.

Deadline for aflevering af dit færdige håndarbejde: 1. oktober 2020

Foto er venligst udlånt af Mette Mikkelsen