KA48504

Nu kan du også holde børnefødselsdag på museet

Børnefødselsdag på Greve Museum

Hold børnefødselsdag i smukke omgivelser på Greve Museum. I selskab med museets fødselsdagsguide kan børnene komme på en tidsrejse, hvor vi leger, at vi går i skole i gamle dage. Børnene bliver undervist af den bestemte skolelærerinde blandt skolepulte, udstoppede dyr og anskuelsestavler. Hvis man ikke opfører sig ordentlig, kan det være, at man ryger i skammekrog eller bliver truet med spanskrøret. Når børnene får ”fri” fra skole, så har jeres fødselsdagsguide et historisk legeprogram klar i museets smukke have. Her kan børnene prøve kræfter med fangelege som ”Ræven og ulven” og ”Tyren i det røde hav” samt den populære ”Rive høns ned”.

Til fødselsdagen har I desuden rådighed over museets formidlingslokale, hvor der er mulighed for at dække op til de sultne fødselsdagsgæster og spise medbragt mad og drikke.

Praktiske oplysninger:

Pris: 1.000 kr.

Varighed: Fødselsdagsaktiviteterne varer ca. 1,5 time. Derefter har I rådighed over lokale, indtil museet lukker kl. 16.

Antal og alder: I kan invitere op til 28 børn og 2 voksne. Voksne udover betaler entré. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 6-10 år.

Lån af lokale: I formidlingslokalet er der borde og bænke. I skal selv medbringe al service, forplejning og fødselsdagspynt. Vær opmærksom på, at der ikke forefindes køkkenfaciliteter. I er selv ansvarlige for oprydning efterfølgende.

Prisen inkluderer

• Aktiviteter i ca. 1,5 time med fødselsdagsguide.
  • Adgang til museet for op til 28 børn og 2 voksne.
  • Rådighed over museets formidlingslokale, hvor I kan spise medbragt mad indenfor museets åbningstid.

Tilkøb: Der er mulighed for at købe hjemmelavede boller og saftevand i museets café, såfremt der er plads i caféen. Pris for en bolle samt saft: 35 kr. pr. person.

For booking og yderligere oplysninger kontakt museet på tlf. 43404036 eller på mail skoletjeneste@greve.dk.