skoletjenestehedebo

Kontakt museet for at låne en emnekasse eller høre nærmere
Tlf. 43 40 40 36 
E-mail skoletjeneste@greve.dk

Skoler i Greve har mulighed for at låne en emnekasse.

Emnekasser til Håndværk og design

Emnekasse om Hedebosyning handler om processen fra hør til hedebosyning. Kassen indeholder lærermappe, undervisningsmaterialer, anskuelsesfilm, design med hedebosyning samt vejledninger og håndarbejdsredskaber til syning af hedebosyning. Kan lånes i 3 uger. Læs mere her

Emnekasse om Tråd og tøj handler bl.a. om uld og dens forarbejdelse. Den indeholder fåresaks, håndkarter, håndtene, bøger og lærermappe, tøj, prøver på uld, hør, bomuld, silke, viskose og syntetisk garn. Kan lånes i 1 uge.

Emnekasser til indskolingen

Kan man pakke et helt land ned i én kuffert? 11 klasser fra børnehaveklasse til 3. klassetrin på Damagerskolen, Hedelyskolen og Holmeagerskolen har pakket De rejsende kufferter.

Klasserne har arbejdet med et land, som en af klassekammeraterne kommer fra. De har pakket en kuffert, der handler om det pågældende land. Det er 10 kufferter, der handler om Iran, Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Kenya, Colombia, Chile, Grækenland, England og Norge.

Emnekasse om Leg og legetøj indeholder foruden legetøj, Richs-album, glansbilleder, bøger, lærermappe, diasserie på 48 billeder, der ikke alene fortæller om børns leg, men også bredt om sider af børns dagligdag førhen. Kan lånes i 1 uge.

 

Kontakt museet for at låne en emnekasse eller høre nærmere
Tlf. 43 40 40 36
E-mail skoletjeneste@greve.dk