Garnnøgler

Kom og få en hyggelig dag med samvær omkring håndens arbejde.

Greve Museum indbyder til en række af håndarbejdscaféer i efteråret.

Hvad enten du strikker, broderer, hækler, orkerer eller noget helt femte, så tag dit håndarbejde med og få en hyggelig dag sammen med andre, der også elsker at være kreative.

Måske er du helt ny og har brug for hjælp til at slå masker op eller til at læse en opskrift. Det kan også være, at du allerede er i fuld gang, og måske er færdig med et broderi, som du nu skal have monteret. Eller måske har du en idé, men mangler hjælp til at omsætte den til dit eget design.

På caféen vil det være muligt at få hjælp og gode råd af Jeannie Leth, som gennem et langt arbejdsliv har arbejdet som designer inden for tekstil og håndarbejde, ligesom du også kan søge inspiration og idéer hos de andre deltagere.

Praktisk information
Datoer: 27/10, 10/11, 24/11 og 8/12 alle dag fra kl. 11 - 14

Pris: Det koster ikke noget at deltage i håndarbejdscaféen. Der skal dog købes entré til museet, hvis du ønsker at se museets udstillinger.

Mad og drikke: Kaffe, te og kage kan købes i museets café. Hvis du ønsker frokost, så bedes du bestille den på forhånd ved at skrive en mail til bestilling@greve.dk. Medbragt mad må ikke nydes i museets café