Fællesspisning på Greve Museum

En gang om måneden er der fællesspisning i museumscaféen.

Sådan foregår det

Maden serveres mellem kl. 17.30 og 19.00. Museet har længe åbent denne dag, og der er gratis adgang til museets udstillinger, når du har købt madbillet.

Der vil være buffet, og du rydder selv af og sætter service i opvaskebakker.

Priser: Voksne - 70 kr. Børn under 12 år - 40 kr. Dessert - 30 kr.

Der er mulighed for at købe øl, vand, vin og kaffe/the.

Der betales for hovedret/dessert ved bordbestilling.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

 

 

Dato

Hovedret

 

Dessert

August

18/8

Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler

Glaskål og hjertesalat

 

Koldskålsfromage med jordbærsylt

 

September

8/9

Skipperlabskovs med syltede rødbeder og purløg

Bønnesalat

 

Blommetrifli med flødeskum

Oktober

6/10

Mikkeldagssuppe

 

Pandekager med syltetøj

November

3/11

Gullash med mos

Grønkålssalat

 

Æblekage

December

 

Lukket pga. andre arrangementer

 

Januar

12/1

Brunkål med flæsk, medister, sennep og rugbrød

 

Appelsinfromage

Februar

9/2

Mørbrad stegt som vildt

Waldorfsalat

 

Bondepige med slør

Marts

2/3

Brændende kærlighed med mos og råsyltede rødbeder

 

Karamelrand

April

6/4

Forloren hare med surt og sødt

Mormorsalat

 

Muldvarpeskud

Maj

4/5

Bagt laks med stuvet spinat og kartofler

Spidskålssalat

 

Rabarberkage

Juni

8/6

Frikadeller og kold kartoffelsalat

Spinat og aspargessalat og råsyltet agurk

 

Rødgrød med fløde

Juli

 

Ferielukket