Greve Museums café

Hvad enten du selv lever med sygdommen, er pårørende til en demensramt eller arbejder med det som frivillig eller professionel, så er du velkommen til dette arrangement, som arrangeres i et samarbejde mellem Ældre Sagen i Greve og Greve Museum.

AFLYST!

Greve Museum sætter sammen med Ældre Sagen i Greve fokus på demens. Derfor inviterer museet og Ældre Sagen i fællesskab til et spændende foredrag med musikterapeut Lise Høy Laursen torsdag d. 26. marts kl. 13 – 14.30 på Greve Museum.

Denne eftermiddag kan du glæde dig til at høre musikterapeut Lise Høy Laursen fortælle om hvordan man kan bruge musikken i arbejdet med ældre, især demensramte.

Få et indblik i forskning og viden om musik og dens effekt samt en praktisk oplevelse af musikkens effekt på krop og sind. Deltagerne kan forvente at gå hjem med musikalske værktøjer, der kan bruges både personligt og i samværet med demensramte.

Tid: Torsdag d. 26. marts kl. 13-14.30.
Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve
Pris: Foredraget er gratis. Der kan købes kaffe, te og kage i museets café til 40 kr.
Tilmelding: Foregår ved henvendelse til Ældre Sagen på telefon 4040 2809.