Navia UNO Alpakka Glienkedesign

Onsdag d. 8. januar fra kl. 15 - 19.30

Vi får besøg af Laila Glienke som er indehaver af webshoppen GLIENKE DESIGN, hun vil fortælle om den Færøske uld og strik. Hun vil medbringe et stort udvalg af Navia garn fra Færøerne. Mød op og lad dig inspirere af alle de flotte farver i Navia-garn og strikkehæfter.

Eftermiddagens program:
15:00: Pop-Up-Shop med garn fra Færøerne åbner. Du kan købe garn eller lade dig inspirere af de flotte færøske strikmodeller.
17:15: Foredrag om Færøerne – Moderne & traditionel strik.
18:00: Strikkecafe med mulighed for at prøve kræfter med ”Strik i Færøske mønstre”. Du kan købe et kit til en hue eller blot selv medbringe dit strikketøj. Der er Tilmelding til ”Strik i færøske mønstre”.

I mere end tusind år har det færøske folk udnyttet fårenes naturlige ressourcer. Uanset om du var en fisker, landmand eller andet - har ulden gjort færinger til eksperter i at udnytte denne naturlige ressource. På Færøerne græsser de 70.000+ ulige får på de 18 små øer. Disse pelsklædte venner har været en betydelig del af hverdagen og i kampen for overlevelse. I århundreder har den gamle skik med at spinde uld til garn, strik og syning - været en tradition, som handler om at få mest muligt ud af de råmaterialer, som er tilgængelige.
Kurset med ”Strik i Færøske mønstre” kræver lidt strikke erfaring. Men du guides trygt gennem strik med to farver.

Pris: 120,- kr. for garn og opskrift. Der afregnes direkte med Laila Glienke på dagen - tilmelding er dog nødvendig - Klik HER for tilmelding.