Bonderøvsferie Foto

Fyld halm i dine kondisko og find din indre bonderøv frem, når Greve Museum slår vognportene op for en dejlig bonderøvsferie i begyndelsen af august.

Fredag d. 6/8 – lørdag d. 7/8 kl. 11-15

Programmet bliver spækket med alt, hvad bonderøvshjertet begærer! Klap en nuttet kanin, rid over stok og sten på en pony, gæt hvor hønen skider på bingopladen, balancér på halmballerne, vis vaskebrættet frem på gårdspladsen, vind den gyldne roset i kæphestekonkurrencen, få fingrene i den finurlige hørplante, leg sjove bonderøvslege og meget andet, der hører en ægte bonderøvsferie til.

Husk: Aktiviteterne er udendørs, så tag tøj på efter vejret. Lækker bondemad og drikke kan købes i museets café, men du er også velkommen til at tage din egen madkurv med under armen.