koncert i gården

Sommerkoncerten på Greve Museum er altid populær.

Torsdag 2. september kl. 19-20

Da midsommerkoncerten i juni blev aflyst, så inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester i stedet til sensommerkoncert i museets gård. Koncerten begynder kl. 19 og varer cirka 1 – 1½ time.

Musikken

Programmet er sammensat af musik i den lettere genre, hvor publikum kan glæde sig til smuk sommerlig musik af danske og udenlandske komponister.

Servering og vejrguder

Det vil være muligt at købe drikkevarer før og efter koncerten i museets café.

Vejrguderne er forhåbentlig på museets og musikernes side, men i tilfælde af regn vil det være nødvendigt at aflyse den udendørs koncert, da musikernes instrumenter ikke kan holde til det. Ring evt. til museet på 43 40 40 36, hvis der er tvivl om, hvorvidt koncerten kan gennemføres.

Praktiske informationer

Der er fri entré til koncerten, men da der er begrænset antal pladser, så skal der i år bookes billet på forhånd.