Børnefortællefestival 2019

Fra den 27/10 til 31/10 er der fortællefestival i Greve Kommune, hvor der er masser af fortællinger for børn.

Børnefortællefestival er et samarbejde mellem Greve Bibliotek, Den Musiske Skole, Greve Ungdomsskole og Greve Museum.

Det sker på Greve Museum

Åndernes nat

Teatereventyr ved Ishøj Teater

Djævlen og heksene i bjerget har lagt en snedig plan for at dræbe de smukke ånder på bjergtoppen, men en lille pige prøver at stoppe ham med hjælp fra de venlige bjergtrolde.

Teatereventyr er en måde at gøre eventyr levende for alle børn ved at inddrage dem aktivt som medspillere. Vi både fortæller en historie, så den opleves med høresansen - og leger historien. Vi klæder os ud og laver dramalege og bliver selv forvandlet til eventyrets karakterer. Til sidst spiller og leger vi historien igennem igen, nu hvor børnene har gjort den til deres eget og fået nye kropslige og følelsesmæssige erfaringer med eventyret.

Med: Marianne Lyngbirk og Marie Rosenberg

Dage: Tirsdag 29./10 eller onsdag 30/10 begge dage kl. 9:30-12

Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9

Alder: 1.-3. klasse (ca. 25 elever pr. dag)

Tilmelding: tlf. 43404036 / skoletjeneste@greve.dk (senest 25/10)

Halloween

Fortælleforestilling

Lyset blafrer og mørket sænker sig. Tør du komme med på en rejse? Du må godt holde lidt i hånden. I anledning af halloween inviterer Greve Museum indenfor til uhyggelige og mystiske fortællinger. Oplev Steiner Steinmetz med fortælleforestillingen Halloween.

Når Steiner fortæller, så tændes dit indre filmlærred og historiens billeder folder sig ud. Du rives med, gyser, undrer og griner. Steiners dynamiske krop og ansigt gør historien lyslevende. Han skal opleves!

Dag: Torsdag 31/10 kl. 10-10:45

Sted: Greve Museum, Bækgårdsvej 9

Alder: 1.-4. klasse (børnene skal være over 7 år)