Syng Med

Du risikerer at komme i ægte julestemning og at gå nynnende ud med en julesang eller to på hjernen, hvis du besøger Greve Museum torsdag den 26/11.

Torsdag den 26. november kl. 13-14.30

I samarbejde med Ældre Sagen i Greve inviterer museet indenfor til fællessang, hvor det er julens og vinterens sange, der vil være på repertoiret.

”Rør blot ikke ved min gamle jul….”
I kirken er det de samme salmer, der til jul bliver sunget år efter år, og selv om de færreste ved, hvad ’myrra skær’ er, og temmelig få børn vil påskønne en fane, så de kan lege ’fændrik’, synger vi de samme julesange, når vi går rundt om træet. Julen er traditionernes fest, og når det kommer til julens sange og musik, er vi ekstraordinært uvillige til at prøve noget nyt. Denne eftermiddag lover museumsinspektør Kamilla Hjortkjær derfor også, at det først og fremmest er de kendte jule- og vintersange, der vil være på repertoiret til eftermiddagens fællessang. Hun vil lede fællessangen fra flyglet og vil også fortælle lidt om historierne, forfatterne og komponisterne, der står bag de kendte og elskede julesange.

Arrangementet er velegnet for dem, der er ramt af demens samt pårørende.

Tid:
Torsdag d. 26. november kl. 13-14.30