DSC 5531

Denne eftermiddag er der for alvor mulighed for at tage et smut tilbage til barndomsmindernes land.

Tirsdag den 21. september kl. 13-14.30

Greve Museum inviterer i samarbejde med ÆldreSagen i Greve til erindringscafé.

I Greve Museums café er bordene dækket med broderede duge og gammelt porcelæn. Der er masser af kaffe på kanden, og kagen er bagt efter en gammel opskrift. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag, hvor kaffekopperne vil klirre, og snakken vil kredse om dengang, farfar var dreng, og mormor var en ung pige.

Vi samles omkring te, kaffe og hjemmebagt kage. Gennem gamle ting, smage og sange kan deltagerne dele minder og historier fra deres liv.

Pris: 40 kr. pr. person (inkl. kaffe og kage). Du betaler i billetsalget på Greve Museum på selve dagen.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig ved at booke en plads via nedenstående link. Du kan også sende en mail til bestilling@greve.dk.