Midsommerkoncert - Thomas Koppel sammen med Greve Harmoniorkester.JPG

Søndag den 21. juni kl. 14

Midsommerkoncert på Greve Museum

Oplev Greve Harmoniorkester, når der søndag den 21. juni kl. 14 er musik og sommerstemning i Greve Museums hyggelige gårdsplads.

Traditionen tro inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester til midsommerkoncert i museets gård. Koncerten begynder kl. 14 og varer cirka 1 – 1½ time.

Musikken

Programmet er sammensat af musik i den lettere genre, hvor publikum kan glæde sig til smuk sommerlig musik af danske og udenlandske komponister.

Servering og vejrguder

Det vil være muligt at købe vin, øl vand, kaffe og kage før og efter koncerten. Vi håber selvfølgelig, at vejrguderne er på museets og musikernes side, men i tilfælde af regn vil det være nødvendigt at aflyse den udendørs koncert, da musikernes instrumenter ikke kan holde til det. Ring evt. til museet på 43 40 40 36 efter kl. 13.00, hvis der er tvivl om, hvorvidt koncerten kan gennemføres.

Der er fri entré til koncerten.