1838F017

Ishuset ved Køge Bugt Kro i mellemkrigstiden.

Lørdag den 15. august kl. 14-16

I disse uger løber den landsomspændende Vandrefestival af stablen, og i Greve er der rig mulighed for at komme med på mange spændende ture i lokalområdet. Lørdag den 15. august inviterer Greve Museums arkivar Mikkel Stage med på en gåtur, der undervejs krydres med historier om livet før og nu langs Hundige Strand.

En vandretur med historie
Husene langs Strandvejen gemmer på mange små finurlige historier. Nogle vedrører bare enkelte personer, mens andre er en del af hele kommunens historie. Denne eftermiddag vil arkivar Mikkel Stage folde nogle af de mange historier ud, når han tager deltagerne med på en tur langs Strandvejen og stranden fra Køge Bugt Kro til Strandhusene.

Undervejs på den ca. 3 km lange strækning vil der være indlagte stop, hvor Mikkel Stage sammen med stedkendte lokale vil fortælle om udvalgte bygninger, personer og steder langs ruten. Hør blandt andet historien om Køge Bugt Kro, Villa Sitka, Hundige Camping, Villa Olsbæk og Strandhusene.

Praktiske oplysninger
Vær opmærksom på, at noget af turen går ned over stranden, hvorfor vi anbefaler fodtøj, der også er egnet til at gå i sand med.

Vi mødes kl. 14 på parkeringspladsen ved Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, og turen slutter ved Strandhusene.

Det koster 40 kr. at deltage i byvandringen.