4C19B09C 6847 41B6 9B90 C97FB9822C24

Onsdag d. 12. februar kl. 16.30

Der er ingen tvivl om, at genbrugsbølgen ruller over Danmark. Det er populært som aldrig før at finde på nye måder at genbruge gamle ting og sager på, og på Greve Museum rider vi også med på bølgen, når vi inviterer "Uldent Redesign"  

Nu er der mulighed for at genbruge din gamle, uldne striktrøje, når vi inviterer til uldværksted, hvor du kan redesigne en gammel sweater og få glæde af den på ny. Sy vanter og huer af en gammel uldtrøje sammen med tekstilformidler Trine Reffstrup, som er ekspert i at sætte nyt liv i de gamle klude. Du kan også pynte din hue eller vanter med broderi. Værkstedet er både for børn og voksne.

Pris: 80 kr. 

Trine medbringer nogle filtede sweatre, men du kan også selv medbringe egen uldtrøje, som du har vasket ved for høj temperatur, således at den er krympet lidt, og garnet er filtet/valket. Valkning betyder, at man vasker en uldvare ved høje temperaturer (40 - 60 grader) og hermed filter den. Brug kun trøjer af 100% uld! Et godt trick er at smide et håndklæde eller 3 tennisbolde med i vasken. De bumler mod det strikkede materiale og hjælper til med at valke.