Kage på Greve Museum

Få et velfortjent hvil, lidt godt at spise, hjemmebagt kage, nybrygget kaffe eller lidt koldt at drikke i vores hyggelige café.

Museumscaféen tilbyder

Lette, lune retter, årstidens salat, suppe, boller med ost/marmelade, variation af kager, drikkevarer og selvfølgelig kaffe og te.

Udover menukortet tilbyder vi også platter - dog kun til 5 personer og derover - og de skal bestilles mindst 4 dage i forvejen.

Størsteparten af maden er hjemmelavet og tilberedt fra bunden af hovedsagelig danske, økologiske råvarer.

Menukortet følger årstiden og er sammensat efter sæsonvariationen. En del af råvarerne er dyrket i museets egen køkkenhave.

Det er altid en god idé at ringe eller skrive og bestille frokost i forvejen, så vi kan forberede dit besøg bedst muligt.

Kontakt café- og museumsvært Nanna Madsen for bestillinger.

nama@greve.dk og mobil: 29604496

 

FROKOST

Grøntsagssuppe med perlespelt, surdejsbolle - 60 kr.

Fiskefilet med rodfrugtfritter og remoulade - 70 kr.

Andebryst med rødkålssalat, appelsin, nødder og figen - 70 kr.

Frikadeller med rugbrød og surt - 60 kr.

Museumsplatter kan bestilles til minimum 5 personer mindst 4 dage forud

 

KAGE

Kringle med æble og kardemomme - 30 kr.

Frugttærte - 30 kr.

Julesmåkager - 20 kr.

”Æbleringe” - 30 kr.

Bolle med smør og marmelade - 25 kr.

Bolle med smør og ost - 30 kr.

 

DRIKKEVARER

Saft (1 glas) - 5 kr.

Æblejuice - 10 kr.

Kildevand uden brus (25 cl.) - 15 kr.

Sodavand (25 cl.) - 20 kr.

Øl (33 cl.) - 25 kr.

Rød- eller hvidvin (25 cl./75 cl) - 45 kr./110,-

Kaffe/te - 20 kr.

Varm kakao med flødeskum - 25 kr.

Glögg - 25 kr.

Æbleglögg - 20 kr.

 

TILBUD

Kaffe/te og kage/bolle - 40 kr.

Museumsplatter kan bestilles til minimum 5 personer mindst 4 dage forud. Ring og bestil på tlf. 29604496.

 

Alle platter servers med rugbrød/brød og smør

Børneportioner ½ pris

 

Platte 1 - Den lille sult - 90 kr. 

Fiskefilet – remoulade - syltet gulerod - citron

Frikadelle rødkål - surt

Champignonpaté - chilimayonnaise - syltet agurk

 

Platte 2 - Den sultne - 110 kr.

Stegt marineret sild – kapers – rødløg

Andebryst – rødkål – syltet gulerod

Champignonpaté - chilimayonnaise - syltet agurk

Vesterhavsost – æblechutney

 

Platte 3 - Den store sult - 125 kr.

Laksetartar – peberrod – kapers – rødløg

Stegt marineret sild – kapers – rødløg

Andebryst – rødkål – syltet gulerod

Champignonpaté - chilimayonnaise - syltet agurk

Vesterhavsost – æblechutney

 

Platte 4 – Den grønne - 100 kr.

Fredsfisk – remoulade – syltet gulerod – citron

Champignonpaté - chilimayonnaise - syltet agurk

Salat af kikærter – mayonnaise - dild – soltørret tomat

Vesterhavsost – æblechutney