_KA48468.jpg

Hold børnefødselsdag i smukke omgivelser på Greve Museum.

Børnefødselsdag på Greve Museum

I selskab med museets fødselsdagsguide kan børnene komme på en tidsrejse, hvor vi leger, at vi går i skole i gamle dage. Børnene bliver undervist af den bestemte skolelærerinde blandt skolepulte, udstoppede dyr og anskuelsestavler. Hvis man ikke opfører sig ordentlig, kan det være, at man ryger i skammekrog eller bliver truet med spanskrøret. Når børnene får ”fri” fra skole, så har jeres fødselsdagsguide et historisk legeprogram klar i museets smukke have. Her kan børnene prøve kræfter med fangelege som ”Ræven og ulven” og ”Tyren i det røde hav” samt den populære ”Rive høns ned”.

Til fødselsdagen har I desuden rådighed over museets formidlingslokale, hvor der er mulighed for at dække op til de sultne fødselsdagsgæster og spise medbragt mad og drikke.

 

Praktiske oplysninger:

Pris: 1.500 kr.

Varighed: Fødselsdagsaktiviteterne varer ca. 1,5 time. Derefter har I rådighed over lokale, indtil museet lukker kl. 16.

Antal og alder: I kan invitere op til 28 børn og 2 voksne. Voksne udover betaler entré. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 6-10 år.

Lån af lokale: I formidlingslokalet er der borde og bænke. I skal selv medbringe al service, forplejning og fødselsdagspynt. Vær opmærksom på, at der ikke forefindes køkkenfaciliteter. I er selv ansvarlige for oprydning efterfølgende.

For booking og yderligere oplysninger kontakt museet på tlf. 43404036 eller på mail skoletjeneste@greve.dk

 

Tilkøb af mad

Der er mulighed for at tilkøbe mad i museets café.

Frikadeller og kold kartoffelsalat, grøntsagsstave, saftevand (kun i maj-september) - 30 kr. pr. person

Pizzatwisters, grøntsagsstave, dip, frugtspyd, saftevand - 40 kr. pr. person

Pølsehorn, grøntsagsstave, dip, saftevand - 30 kr. pr. person

Sandwich med tun/æg/skinke, grøntsagsstave, saftevand - 40 kr. pr. person

Boller og lagkage, saftevand eller varm kakao - 40 kr. pr. person

Boller og byg-og-pynt-selv lagkage, varm kakao - 40 kr. person

Kage efter aftale - 30 kr. pr. person