logo_DR Børnetvs historie

Nøøj, det' for børn!

Alle tiders bedste børnefjernsyn på Greve Museum fra 14. februar - 30. august 2017

Udstillingen viser en fantastisk kavalkade af filmklip, originale dukker, rekvisitter, kostumer og skitser fra mere end 60 års TV-historie. I udstillingen vil der være noget for alle generationer, så det er oplagt at tage hele familien med og få et gensyn med alle de mange kendte og elskede børne-TV-programmer.

Du kan selv sætte musik og TV-klip i gang i Bullerfnis-tv'et, tage en tur i Hr. Skægs luftballon, se og høre Lillebror spille klaver, eller tage et kig ind i Bamses hus.

Udstillingen er lavet sådan, at børn må lege, røre og selv gå på opdagelse, mens de voksne kan dykke ned i både deres egen og deres børn eller børnebørns bedsteTV-minder.

børne tvs historie annalotte

Klik på de små klip nedenfor og hør nogle af dem, som du kender fra TV fortælle om deres egne minder med og om børnefjernsyn gennem tiden.