Topbillede Skulptur2016 5

Fra d. 24. maj - 6. november 2016

Greve Museums have og gårdsplads danner hele sommeren ramme om en skulpturudstilling lavet i samarbejde med Kunstforeningen Køge Bugt samt en række professionelle danske kunstnere.

Det er femte gang, at Kunstforeningen Køge Bugt bruger Greve Museums have og gård som ramme for deres skulpturudstilling og hvert år har det været en glæde for de mange besøgende, at haven får lidt ekstra liv. Kurator for udstillingen Geert Daae Funder fortæller, at udstillingen samler de bedste og mest professionelle danske billedhuggere, med det mål at give publikum en spændende oplevelse i museets have og gård, samt at vise alsidigheden når forskellige kunstneriske udtryk arbejder sammen i en kompleks kombination i havearealet.

På udstillingen vises værker af:

Karen Land Hansen, Keld Moseholm, Kristian Sverdrup, Kit Kjærbye, Lis Nogel, Svend Danielsen, Tine Hecht-Pedersen, Mette Gitz-Johansen, Pontus Kjerrman, Bjørn Poulsen, Ole Broager, Cai-Ulrich von Platen, Klaus Petersen, Per Rene Larsen, Hans Pauli Olsen, Mette Kit Jensen, Lene Barnkob Kaas, Geert Daae Funder, Andrzej Lemiszewski.

Kurator:

Geert Daae Funder