Skulptur2015

2. juni - 1. november 2015

Museets have og gårdsplads danner hele sommeren ramme om en skulpturudstilling lavet i samarbejde med Kunstforeningen Køge Bugt og en række professionelle danske billedkunstnere. Frem til 21. august er der også udstillet mindre skulpturer indendørs på museet.

Udstillingen samler de bedste og mest professionelle danske billedhuggere fra 3 generationer, med det mål at give publikum en spændende oplevelse i museets have og gård, samt at vise alsidigheden, når forskellige kunstneriske udtryk arbejder sammen i en kompleks kombination i havearealet..

På udstillingen vises værker af
Pontus Kjerrman, Tine Hecht-Pedersen, Ole Broager, Per-René larsen, Andrzej Lemiszewski, Vibeke Glarbo, Hans Pauli Olsen, Bjørn Poulsen, Svend Danielsen, Lene Barnkob Kaas, Bent Sørensen, Keld Moseholm, Cai-Ulrich von Platen, Sigrid Lütken, Kristian Sverdrup, Kit Kjærbye, Klaus Petersen, Lis Nogel, Mette Gitz-Johansen og Geert Daae Funder.

Kurator på udstillingen er Geert Daae Funder

Se Produktionsskolens film herunder, som præsenterer værker udstillet af Keld Moseholm.