Skulptur 2014

Vises fra den 3. juni til den 19. oktober

Museets have og gårdsplads danner hele sommeren ramme om en skulpturudstilling lavet i samarbejde med Kunstforeningen Køge Bugt og en række professionelle danske billedkunstnere.

Skulpturudstillingen samler de bedste og mest professionelle danske billedhuggere fra 3 generationer, med det mål at give publikum en spændende oplevelse i museets have og gård, samt at vise alsidigheden når forskellige kunstneriske udtryk arbejder sammen i en kompleks kombination i havearealet.

På udstillingen vises værker af:
Pontus Kjerrman, Tine Hecht-Pedersen, Per-René Larsen, Andrzej Lemiszewski, Vibeke Glarbo, Hans Pauli Olsen, Bent Sørensen, Sigrid Lütken, Karen Land Hansen, Cai-Ulrich von Platen, Keld Moseholm, Lis Nogel, Kristian Sverdrup og Geert Daae Funder.

Kurator Geert Daae Funder