Kend din politiker

Vises fra den 29. maj - 21. september

Lær din politiker at kende på Greve Museum

Greve kommunes politikere fortæller om sig selv på en ny udstilling på Greve Museum. Så vil du vide, hvad politikerne laver, når de ikke er i byrådssalen, hvem af dem, der lytter til Nic & Jay – eller til AC/DC - og hvem der var til koncert med Michael Jackson, skal du lægge vejen forbi museet. Eller måske er du mere interesseret i at vide, hvem der tæller både Crocodile Dundee, Pretty Woman og JFK til sine yndlingsfilm, og hvem der er mere til Star Wars og Armageddon? På Greve Museum kan du få svar på det hele og lære dine lokalpolitikere bedre at kende.

Museet og lokalarkivet har lavet en udstilling om de 21 medlemmer i Greve Byråd. De har alle svaret på 9 spørgsmål af personlig karakter, og de er blevet fotograferet et sted efter eget valg, som har en særlig betydning for dem eller siger noget om deres interesser.

Borgerne kender byrådsmedlemmerne for deres politiske holdninger og resultater, men de er som personer langt mere end repræsentanter for partier og vælgere. De er hele mennesker med et privatliv, et arbejdsliv og et fritidsliv, som virker sammen og præger dem. Med udstillingen vil museet gerne medvirke til at udbrede kendskabet til de personer, som politisk udstikker retningen for kommunens fysiske, sociale og kulturelle udvikling. De har påtaget sig et vigtigt og stort arbejde og ansvar, og med udstillingen vil museet gerne bidrage til at give et mere nuanceret og helt billede af dem.

Med denne udstilling håber vi fra museets side også, at borgerne kommer til at kende deres politikere lidt bedre.

Udstillingen kan ses indtil den 21. september.