Skulptur 2013 Extra

Udstillingen er forlænget med 14 dage - sidste udstillingsdag er søndag d. 3. november 2013

Igen i år fylder Greve Museum haven og gårdspladsen med smukke, spændende og spektakulære kunstværker. Udstillingen SKULPTUR 2013 EXTRA åbnede d. 4. juni og er blevet til i samarbejde med Kunstforeningen Køge Bugt og 15 billedkunstnere.

Udvidet
Efter stor succes med sidste års skulpturudstilling giver museet endnu engang gæsterne mulighed for at opleve moderne kunst i de historiske rammer omkring den gamle gård. Årets udstilling byder på værker af både nulevende og enkelte afdøde kunstnere, og i forhold til sidste år er der udvidet, så der i alt er 15 kunstnere repræsenteret. De udstillende kunstnere er: Pontus Kjerrman, Tine Hecht-Pedersen, Kit Kjærbye, Per-René Larsen, Andrzej Lemiszewski, Vibeke Glarbo, Hans Pauli Olsen, Bent Sørensen, Sigrid Lütken, Till Junkel, Karen Land Hansen, Cai-Ulrich von Platen, Hanne Varming, Klaus Petersen og Geert Daae Funder.

Mangfoldig og døgnåbent
Skulptur er et vidt og omfattende begreb, og på udstillingen kan man opleve lidt af hvert inden for denne brede genre. Blandt de mange værker findes en mangfoldighed i både udtryk og materialevalg. Her findes både abstrakte og figurative skulpturer, og materialerne tæller alt fra tunge værker i bronze og granit til lette konstruktioner af plasticstrips og polyester. En helt særlig dimension ved skulpturernes placering i museumshaven er, at de giver mulighed for at opleve en udstilling uden for museets åbningstider. Hvis man skal have det hele med, må man imidlertid komme i åbningstiderne, hvor der er adgang til værkerne i museet gårdsplads.