Kunstforeningen Køge Bugts 50-års jubilæumsudstilling
Vises fra d. 28. maj - 20. oktober 2019

Jubilæum med gamle gensyn

For 10 år siden viste Greve Museum udstillingen Kampen for Kulturen ved Køge Bugt Kunstforenings 40-års jubilæum. Det er derfor naturligt at 50-års jubilæet også markeres på museet, og det sker med udstillingen Vi passede på fortet. Her kan publikum se eller gense en række af de værker, der mellem 1989 og 2010 blev udstillet i kasematten på Mosede Fort, inden det blev en del af Greve Museum. Her er der lavet nogle nedslag i udstillingerne og der vises blandt andet glaskunst af Lars Ravn og Jan Sivertsen samt en række skulpturer i alt fra ler, jern og tandstikker af bl.a. andre Teodor Bok, Ole Christensen, Geert Funder, Ole Hempel, Jeff Ibbo, Finn Lerkenfeld, Trondur Patursson, Klaus Petersen, Peter Stuhr, Bent Sørensen, Grethe Tranberg, Tine Witta.
Der er fri entré til udstillingen