Mig og min have - Stolpeager i Greve - To generationer i sving i haven 1976.jpg

Hjælp os med at finde de helt rette genstande til den kommende særudstilling

....genstande til mig og min have

Til sommer vil der være fokus på parcelhushaverne i særudstillingen ”Mig og min have”. I udstillingen vil der blive fortalt om parcelhushavens udvikling fra 1960’erne og frem til i dag. Hvordan har havemoden ændret sig i kataloger og i den reelle have. Hvilke tanker, ideer og drømme gemmer der sig bag ligusterhækken? Gennem lokale haveejernes egen fortælling ser vi nærmere på forholdet til haven på godt og ondt.

Selv om Greve Museum har en stor samling af genstande i både de eksisterende udstillinger samt i museets magasin, så er der alligevel en del ting, som stadig mangler til den kommende udstilling. Derfor har museet har brug for hjælp til at fremskaffe både ting og fortællinger til udstillingen. Til ”Mig og min have” har museet behov for genstande, der kan illustrere vores brug og væren i haven her i Greve Kommune. Tag de ting med, som museet må få eller låne. Til udstillingen søger museet blandt andet efter:

Haveplaner
Plæneklipper – ikke håndskubber
Havemøbler
Haveparasoller
Grill – især den gamle finkantede kassegrill.
Vandslange/havevander
Ting brugt til leg i haven
Ting brugt som dekoration i haven

Det kan også være noget helt andet, end det fra listen ovenfor, som du tænker illustrerer dit liv med haven.

Hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe enten med ting, museet må få eller låne, så tøv ikke med at kontakte historiker Birgitte Louise Peiter Rosenhegn på bpr@greve.dk eller ring til os på 43 40 40 36. Udstillingen ”Mig og min have” vises fra 12. juni – 30. december.