Faellesbillet GIF 660x320

Tlf.43 40 40 36
museum@greve.dk

1 billet - 2 verdener

Nu kan du købe 1 billet og få adgang til 2 museer.
Mosede Fort og Greve Museum har udviklet en fællesbillet, der udløser en god rabat.

Greve Museum kan du se eller gense en fantastisk kavalkade af TV-klip, dukker, rekvisitter og kostumer fra mere end 60 års børnefjernsyn.
Børnene kan lege, røre og selv gå på opdagelse, mens de voksne kan dykke ned i både deres egen, deres børn og deres børnebørns TV-historie. Udstillingen er tilrettelagt af DR.

På museet på Mosede Fort kan du rejse 100 år tilbage i tiden, hvor verdenskrigen rasede rundt om Danmark. Du kan gå på opdagelse i de mange overraskende historier og blive suget ind i en tid, hvor Danmark er på kanten af krig.
I vinterferieugerne 7-8 kan du tilmed prøve Mosede Forts Virtual Reality, hvor gæsterne selv kan lade kanonen. VR er gratis at prøve, når entréen er betalt. På Mosede Fort har vi gratis rundvisning alle dage kl. 12.

Begge museer har åbent hele vinterferien både uge 7 og 8.

FÆLLESBILLET

Fællesbilletten giver adgang til et besøg på Mosede Fort, Danmark 1914-18 og et besøg i DRs udstilling Børne TVs historie på Greve Museum i perioden 14. februar – 30. august 2017.

120,- pr. voksen
80,- pr. voksen Greveborger & studerende

Med en fællesbillet kan du spare ca. 15%. Rabatter kan ikke kombineres.
Tilbuddet gælder til og med 30. august 2017.
Børn under 18 år har som altid gratis adgang til begge museer og alle udstillingerne!