60637607_401028440746028_957640268054528000_n.jpg

Greve Museum udstiller #edderbroderemig holdninger!

Brodér din mening og få det udstillet på Greve Museum

Udtrykker du dine holdninger med nål og tråd? Så læs videre:

I udstillingen ”Edderbroderemig”, som skal vises på Greve Museum fra den 15/6 – 3/11 2019 sætter museet fokus på, hvordan man kan bruge broderi som en måde at udtrykke sine meninger og holdninger på. Det kan både være holdninger til samfundet, sjove udtryk, feministiske eller politiske ytringer, frække eller provokerende tekster tekst.

Hvis du vil være med til at bidrage med ét eller flere broderier til “fællesvæggen”, så kontakt museumsinspektør Kamilla Hjortkjær på kmi@greve.dk eller 2240 7687 for at høre mere.

Krav og betingelser: Dit broderi skal afleveres udstillingsklar spændt op på en rund, træfarvet broderiramme i en størrelse efter eget valg. Broderiet udstilles på eget ansvar, men er selvfølgelig under opsyn.

Du sørger selv for aflevering og afhentning. Dog kan museet sende broderier retur mod et gebyr på 100 kr.

Broderiring_Syring.jpg.w610.h610.fill.jpg
Det er runde broderirammer som disse, alle broderier skal afleveres i til udstillingen. Kan købes i brodeributikker samt hobbyforretninger

Mangler du inspiration?

Vil du deltage på fællesvæggen og manlger du inspiration, så tag et kig på Facebooksider som "For et mer aggressivt korsstingsbroderi!" eller "snarky & nerdy cross stitching" eller søg på hastags på instagram #Geriljabroderi #snarkycrossstitch #subversivecrossstitch - så finder du helt sikkert inspiration