Grevegård forår

Greve Museums støtteforening

Greve Museums Venner fungerer som støtteforening for organisationen Greve Museums to museer; Greve Museum på Grevegård og Mosede Fort, Danmark 1914-18.
Foreningen er organiseret som en selvstændig forening, der er uafhængig af museets ledelse.

Som medlem af Greve Museum Venner har du fri entré til museets udstillinger og du får op til 40 kr. i rabat på arrangementer på Greve Museum. Du får du museets aktivitetsfoldere, invitationer til åbninger af museets udstillinger, årsberetning samt en række øvrige tilbud, som foreningen og museet udvikler til støtteforeningens medlemmer. Desuden får medlemmer 10 % rabat på museets egne publikationer og plakater.

Det årlige kontingent udgør p.t. 200 kr. pr. husstand og 500 kr. pr. virksomhed/organisation.

Medlemskabet inkluderer et enkelt årskort pr. husstand til Mosede Fort, Danmark 1914-18. Med dette årskort kan indehaveren altid tage en valgfri ledsager med på museet på Mosede Fort. Du inviteres desuden til en række gratis foredrag og arrangementer på Mosede Fort.