Mandag den 16. september kl. 13-15

Vi synger Huskeugen ind på Greve Museum sammen med museumsinspektør Kamilla Hjortkjær. Her vil blive mulighed for at synge med på både nye og gamle sange. Udover, at du kan få motioneret stemmebåndet, vil du også få lidt mere baggrundsviden om sangene og historien bag dem.

De fleste har oplevet, hvor opløftende og samlende sang kan være. At fremføre en sang ved fælles indsats er altid en fornøjelse, hvad enten man sidder derhjemme i gode venners lag eller i en sal sammen med 200 andre fællessangere. Sangen kan stimulere både hukommelsen og humøret og kan sætte krop og sind i bevægelse. Sangen har også en helt særlig gennemslagskraft, når det kommer til mennesker ramt af en demenssygdom, som ofte har stor glæde af at synge selv eller at lytte til musik. Selvom hukommelsen, sproget svigter så kan de ofte genkalde sig melodier og tekster fra sange, de har kendt før i tiden.

Denne eftermiddag har du også mulighed for at møde den lokale Alzheimerforening Østsjælland, Ældresagen og Greve Kommunes demenskoordinatorer.

Alle er velkomne, ingen tilmelding.

Der kan købes kaffe, te og kage i museets café