Søndag d. 14. juli kl. 12-16

Kunstforeningen Køge Bugt inviterer i samarbejde med Greve Museum på skovtur i museumshaven, hvor udstillingen ”Skulptur 2019 Extra” lige nu kan opleves.

Nyd din madkurv, fortællinger og musik mellem blomster og skulpturer
Skovturen mellem skulpturerne byder på en kombination af hygge, kunst og kultur. På dagen vil medlemmer af Kunstforeningen vise rundt og fortælle om de udstillede værker og kunstnerne bag, og der vil også blive sørget for lidt musikalsk underholdning – og så er det bare at håbe på godt vejr! Selve arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Så tag et tæppe og din madkurv med og nyd sommeren i den skønne have.

Bestil madkurv på forhånd
Hvis du ønsker at bestille din madkurv fra Greve Museums café, så er det ved at være sidste udkald, men ring på 43 40 40 36 for at høre mere om bestilling samt dagens menu.

Praktisk info
Skovturen foregår på Greve Museum søndag d. 14. juli fra kl. 12-16. Der er fri entré til udstillingen og til arrangementet .
Entré til resten af museet: voksne: 40 kr., Børn under 18 år samt borgere bosat i Greve Kommune: Fri entré.