koncert i gården

Kontakt

Greve Museum
Bækgårdsvej 9
2670 Greve
Tlf.43 40 40 36
museum@greve.dk

Museet afholder arrangementer ca. to søndage og en onsdag aften hver måned

Søndagsarrangementer
To gange om måneden indbyder Greve Museum til arrangementer om søndagen. Der er tale om omvisninger og foredrag, men museet har også en række traditioner, der ligger om søndagen. Børnefamiliesøndage til fastelavn, påske og jul samt den årlige midsommerkoncert med Greve Harmoniorkester.

Kulturonsdage - ny åbningstid i 2017
Den 2. onsdag i hver måned er udstillinger, café åbent fra kl. 11-20 og lokalarkivet har åbent fra kl. 13.30 - 20. På disse onsdage med udvidet åbningstid vil der for det meste enten være foredrag, rundvisninger, kurser eller lignende arrangementer. 

Foredrag og omvisninger uddyber ofte emner, der vises i museets faste udstillinger eller i de skiftende udstillinger. En del af foredragene omhandler lokalhistoriske emner og begivenheder. Museet tilbyder også jævnligt mere generelle kulturhistoriske foredrag.

Aktiviteter for børn

Greve Museum har året rundt, særlige aktiviteter for børn og familier. Særligt er der tradition for at deltage i børne- og familiearrangementer i sommerferien, efterårsferien (uge 42), juleferien, vinterferien (uge 8), fastelavn og påskeferien.