Børne TVs historie

2670 Greve
museum@greve.dk

Nøøj, det' for børn!

Alle tiders bedste børnefjernsyn på Greve Museum fra 14. februar - 30. august 2017

Entré til udstillingen: 50 kr. for voksne Børn u. 18 år: GRATIS
Rullingeværksted: 25 kr.

Kom og oplev en fantastisk kavalkade af filmklip, originale dukker, rekvisitter, kostumer og skitser fra mere end 60 års TV-historie. I udstillingen vil der være noget for alle generationer, så det er oplagt at tage hele familien med og få et gensyn med alle de mange kendte og elskede børne-TV-programmer.

Du kan selv sætte musik og TV-klip i gang i Bullerfnis-tv'et, tage en tur i Hr. Skægs luftballon, se og høre Lillebror spille klaver, eller tage et kig ind i Bamses hus.

Udstillingen er lavet sådan, at børn må lege, røre og selv gå på opdagelse, mens de voksne kan dykke ned i både deres egen og deres børn eller børnebørns bedsteTV-minder.

Praktiske oplysninger:
Udstillingen vises fra den 14. februar til og med den 30. august 2017 i museets åbningstid: tir - fre kl. 11-15, lørdag fra kl. 11-16, søndag fra kl. 11-17 og den 2. onsdag i hver måned fra kl. 11-20.

Pris: 50 kr. for voksne Børn u. 18 år: GRATIS
Rullingeværksted: 25 kr.

På de fleste åbningsdage kan du også være med til at producere rullinger til det helt nye Mini MGP.

Klik på de små klip nedenfor og hør nogle af dem, som du kender fra TV fortælle om deres egne minder med og om børnefjernsyn gennem tiden.

Sidst opdateret: 01. marts 2017   |   Kommentar til sideansvarlig

Entré til udstillingen