Download pressefotos i høj opløsning

Klik på de små billeder for at downloade dem i fuld størrelse

BØRNE TVs HISTORIE

Børne TVs Historie - Logo - Dette foto må kun anvendes i forbindelse med omtale af udstillingen "Børne TVs historie"

Ingrid og Lillebror var kendt hos mange børn i 1960’erne og 1970’erne, Foto: DR / TVarc. Dette foto må kun anvendes i forbindelse med omtale af udstillingen"Børne TVs historie"

Kaj og Andrea har været en fast del af TV for børn gennem flere generationer. Derfor vil de selvfølgelig også være at finde i udstillingen. Foto: DR / Ulla Voigt. Dette foto må kun anvendes i forbindelse med omtale af udstillingen "Børne TVs historie"

Store stakke af toiletruller er allerede blevet pyntet og sendt til landet Ramasjang, hvor Silja og Jacinta og alle de seje rullinger står klar på scenen for at fyre den af. På Greve Museum kan du komme til at se den originale Mini MGP-scene i udstillingen og du kan møde nogle af de sjove rullinger. Foto: DR / Rolf Torbøl Sørensen.

Kom og lav din helt egen rulling i det hyggelige rullingeværksted i udstillingen. Du kan jo lade dig inspirere af disse celebrity-rullinger eller finde på din helt egen figur. Foto: Greve Museum

GREVE MUSEUM

Sidst opdateret: 06. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig