Fortæl din historie

2670 Greve
museum@greve.dk

Vil du fortælle DIN historie til Greve Museum og Immigrantmuseet

Greve Museum og Immigrantmuseet søger beboere, der er kommet til Greve fra andre lande, og som har lyst til at fortælle om deres rejse til Danmark og deres liv og hverdag i 2670 Greve.

Der findes næsten 100 forskellige nationaliteter i Greve. Dit liv og din historie er en del af den store mosaik, der tilsammen danner historien både om 2670 Greve og om Danmark, men vi kan kun fortælle den, hvis du har lyst til at give den til os. Derfor vil vi meget gerne i kontakt med dig for at høre om dengang, du kom til Greve.

Hvad rejste du fra? Hvad tog du med dig? Rejste du alene eller sammen med din familie? Hvordan var det at komme til Danmark/Greve? Og hvordan har dit liv formet sig for dig og din familie? Hvis du har billeder fra dit liv her i Greve eller ting, der har speciel betydning for, hvem du er, er vi også meget interesserede i at se dem og høre deres historie.

Vi mangler også din historie

Greve Museum fortæller historien om livet i Greve før og nu. I øjeblikket er vi i gangmed at lave en ny udstilling, der fortæller om Greves historie i de sidste 100 år, og vi mangler især historier fra nogle af de nye borgere, der er kommet hertil fra andre lande. Sammen med Immigrantmuseet, der fortæller historien om indvandring til Danmark, samler vi derfor på historier om mennesker fra andre lande, der har slået sig ned i Greve.

Vil du vide mere, eller har du fået lyst til at fortælle din historie, så kontakt:
Kirsten Egholk, museumsinspektør på Greve Museum, tlf. 43 40 40 36, kie@greve.dk

Kirsten Egholk, museumsinspektør på Greve Museum, tlf. 43 40 40 36, Susanne Krogh Jensen, museumsinspektør Immigrantmuseet, tlf. 72 35 60 98, skje@furesoe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidst opdateret: 03. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig