Turist i egen kommune

2670 Greve
museum@greve.dk

Kom med på bustur lørdag d. 27. september

Greve Museum inviterer i samarbejde med VisitGreve på turistbustur i kommunen. Håndværkerbyen, Strandvejen og Hedeland Naturpark er alle steder som de fleste i lokalområdet kender. Men ikke alle kender historierne bag attraktionerne, og derfor får borgere i Greve Kommune og omegn nu mulighed for at deltage i en bustur som turist i egen kommune, hvor de kan blive klogere på både fortid og fremtid for flere af vores spændende seværdigheder.

Borgmester Pernille Bechmann er vært på turen, hvor museumsinspektør Kirsten Egholk og arkivar Ruth Hedegaard fra Greve Museum og lokalhistorisk arkiv fortæller spændende historier om kommunens kendte og mindre kendte seværdigheder. Deltagerne vil få et historisk indblik i de forskellige steders oprindelse og udvikling, mens Pernille Beckmann på udvalgte steder vil fortælle om kommunens fremtidige planer.

Busturen varer i ca. 2 timer. På de to timer kan passagererne nyde en kop kaffe, mens bussen passerer blandt andet Hedeland, en gammel fyrværkerifabrik i Tune, en skydehule ved Mosede Fort, Askerød og Håndværkerbyen.

Busturen finder sted lørdag d. 27. september 2014 og starter kl. 10.00 fra Greve Museum. Museet åbner desuden dørene kl. 9.30 for deltagere på busturen, som vil få mulighed for at se særudstillingen Velfærdsdrømme i Greve, inden bussen kører. Bussen er tilbage ved Greve Museum efter ca. 2 timer. Her vil blive serveret vand og sandwich, og Pernille Beckmann vil runde turen af

Sidst opdateret: 03. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig

Billetinformation

Billetter kan købes på Greve Museum fra 11-24. september. Pris: 100 kr. (80 kr. for pensionister). Der er kun 55 billetter til salg - så skynd dig at købe din!