Ledige stillinger

Er du én af vores kommende studentermedhjælpere?

Studentermedhjælpere til Greve Museum og Mosede Fort, Danmark 1914-18
Greve Museum, Grevegård og Museum Mosede Fort, Danmark 1914-18 søger studenter til job som billetsælgere/kustoder, ekspedienter i museumsbutikken og undervisere.
Arbejdstiden vil være skiftende, men minimum 4 timer pr. dag du er på arbejde som billetsælger/kustode/butiksansat og/eller 3 timer for undervisning.
Hvis du er interesseret i undervisning, vil du også få vagter som kustode/butiksansat. Det forventes, at du kan arbejde både på hverdage og i weekender. Du vil blive ansat på HK-overenskomst for studentermedhjælpere og vil få en vagtplan for 3 måneder ad gangen. Der vil være ekstra timer i starten til oplæring og løbende opkvalificeringsdage.
Du vil blive ansat i Greve Kommune med arbejdssted på både Mosede Fort, Danmark 1914-18 og Grevegård, der tilsammen med Greve Lokalarkiv udgør Greve Museum, som er et kommunalt statsanerkendt museum. Billetsælger/kustode/butiksansat vedrører Mosede Fort, Danmark 1914-18, undervisning vedrører begge steder.

Mere information om stillingens indhold fås hos souschef Ruth Hedegaard.

Der er ansøgningsfrist søndag den 26. februar, men ansøgere vil løbende blive kaldt til samtale og evt. ansat på baggrund heraf. Bemærk, at ansøgninger kun modtages via linket i stillingsannoncen.

Klik her for at læse mere: LÆS MERE

Sidst opdateret: 10. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig

Kontakt

Greve Museum
Bækgårdsvej 9
2670 Greve
43 40 40 36museum@greve.dk