Frivillige soldater søges

Bækgårdsvej 9
2670 Greve
museum@greve.dk

Vil du agere soldat under 1. verdenskrig?

Greve Museum og Mosede Forts Venner søger frivillige, der har lyst til at formidle historien om Danmark under 1. verdenskrig ved at agere soldat og guide på Mosede Fort.

Med støtte fra Region Sjælland skal Greve Museum i samarbejde med Mosede Forts Venner og lokale turismevirksomheder sørge for, at egnens unikke og nationale historie om Danmark under 1. verdenskrig bliver gjort tilgængelig for publikum på nye måder. Til at varetage den nye opgave skal det nuværende guidekorps på Mosede Fort udvides. Vi søger derfor frivillige guider, der har mod på at blive oplært i at formidle den spændende historie i virkelighedstro omgivelser blandt kanoner og rationeringsmærker.

Soldater i alderen 20-36

Det nuværende korps har mange i officersalderen, så der mangler især guider, der kan agere mening. Vi er derfor primært på udkig efter soldater i alderen 20-36 år. Det frivillige arbejde som soldaterguide foregår om søndagen, derfor skal du være til rådighed på udvalgte søndage i perioden juni til september.

Interesseret

Vil du være del af guidekorpset så kontakt:

Steen Rasmussen (Mosede Forts Venner)
5687 1854 / 5123 1445
stevib@post12.tele.dk