Mosede Fort er nu åbent

2670 Greve
museum@greve.dk

Se den nye udstilling

Onsdag d. 6. august genåbnede det nyrestaurerede Mosede Fort officielt. På åbningsdagen besøgte over 1000 mennesker fortet og den ny udstilling:

”På kanten af Krig – neutralitet mellem krig og velfærd”.

Det var HKH Prins Joachim, som klippede pigtråden og officielt åbnede Mosede Fort, Danmark 1914-18.

Efter indvielsen af udstillingen fik HKH Prins Joachim og borgmester i Greve Kommune Pernille Beckmann en særomvisning af museumschef Henriette Buus, og herefter var museet åbent for alle.

Allerede på åbningsdagen vidnede den lange kø af nysgerrige og tålmodige gæster om, at interessen for fortet og den ny udstilling om Danmark under 1. Verdenskrig er stor. Over 1000 mennesker besøgte fortet på en dag med højt solskin – dagen som markerede, at det er 100 år siden, 1. Verdenskrig brød ud.

Det er ikke kun gårsdagens festdag for det ny museum, som fik publikums opmærksomhed. På 2. dagen for museets åbning stod de første trippende gæster allerede klar foran museet, inden billetsalget åbnede.

Museet har åbent hver dag kl. 10-17.

Se mere om museet på http://www.danmark1914-18.dk/

Udstillingen er blevet til med støtte fra Arbejdsmarkedets Feriefond, Bikubenfonden og Nordea-fonden.

Sidst opdateret: 03. februar 2017   |   Kommentar til sideansvarlig